Wat is Financial Lease?

Regie Lease op maat

Dankzij financial lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een auto die u nodig heeft voor een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat het u liquiditeit kost en waarbij u profiteert van vele (fiscale) voordelen. Één van de belangrijkste uitgangspunten van financial lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u altijd bent verzekerd van de beste en voordeligste financial lease overeenkomst.

Regie Lease betekent zekerheid

U kunt bij ons gebruikte personenauto’s leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW). Kiest u voor financial lease dan kiest u voor zekerheid. Financial lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving, vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometer beperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Ook is het mogelijk de looptijd van de leaseovereenkomst af te stemmen op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel.

Flexibiliteit in leaseovereenkomst

Regie Lease biedt u bij leasing van auto’s de mogelijkheid om de restwaarde van de auto in de overeenkomst te betrekken. Hierdoor kan een lagere maandelijkse leasetermijn worden berekend. Ook een aanbetaling, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige auto, behoort tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen. Wilt u de auto nog tijdens de looptijd omruilen, dan is dat mogelijk. Het is dan wel zo dat de oorspronkelijke contractvoorwaarden gelijk blijven. Bij inruil van de lease auto is het mogelijk het bij te betalen bedrag, inclusief openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat de nieuwe auto tot maximaal 100% van de aankoopprijs (exclusief BTW) kunt leasen.

Alles in één hand

Wij verzorgen voor u de gehele financiële afhandeling. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde bescheiden aanleveren. Als de overeenkomst ingaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan Regie Lease. Ook hier heeft u dus geen omkijken naar.

De fiscus betaalt mee

Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van de auto. Hiermee komt de auto op uw balans te staan. U kunt maximaal de aanschafwaarde exclusief BTW leasen. Als ondernemer en eigenaar van de auto kunt u de gefactureerde BTW als voorbelasting weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Als eigenaar van de auto kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten die voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Bent u startende ondernemer dan kunt u tevens gebruik maken van de regeling startersaftrek, waarbij het mogelijk is om willekeurig af te schrijven.

Regie Lease staat voor:

 • Automotive specialist in Financial Lease
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • 100% leasing van de auto
 • Fiscaal voordeel: rente aftrek
 • Willekeurige afschrijving voor starters
 • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs
 • U bent economisch eigenaar, de auto staat op uw balans
 • Transparant; afschrijving en rente
 • Looptijd zelf te bepalen;
 • Laag leasetermijn mogelijk door gebruik slottermijn.
 • Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk

Kies voor het gunstige Regie financial leasecontract.
Het geeft u extra ruimte om te ondernemen.